Casament a Castellfollit de la Roca

Aquesta parella va donar el si al bonic poble de la Garrotxa, Castellfollit de la Roca, a través dels seus estrets carrers i les fantàstiques vistes que es poden gaudir des de qualsevol punt de la població, arribaren els nuvis, en diferents i originals medis de comunicació, el nuvi a dalt d’una magnífica moto tipus chopper amb 3 rodes i la núvia, a cavall, tot un espectacle!!.

Els amics i familiars els esperaven a l’antiga església de Sant Salvador, restaurada als anys 80 i transformada en un centre cultural, un entorn meravellos per aquest esdeveniment.

Els amics dels nuvis i els familiars els prepararen diverses sorpreses que van fer que els nuvis quedessin molt sorpresos i feliços amb aquestes iniciatives, la qual cosa, va fer molt agradable la festa.

Els nuvis i els seus dos petits fills, varen participar de l’esdeveniment amb molta alegria i participació, cosa que es pot veure a les fotografies que es van fer als exteriors del poble, amb vistes a la Garrotxa, tot una mostra d’amor familiar.

Felicitats.

Toni Fotògraf

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s