Vistes al Llac de Banyoles

La màgia de l’aigua sempre em captiva, els reflexos de les llums, la vida que conté i que l’envolta, tot plegat es un ball d’emocions i connexió a un mateix. Aquest llac te un atractiu especial i dona molta vida a la ciutat de Banyoles, oferint-nos a l’hora, un lloc per gaudir de passejades al seu voltant, cosa que relaxa l’ànima i el cos.

The magic of water always captivates me, reflections of light, life and contains around it, all of it is a dance of emotions and connection to yourself. This lake has a special appeal and gives a lot of life in the town of Banyoles, when offering a place to enjoy walks around, which relaxes the body and soul.

Toni Fotògraf

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s