Jaume Barberà a Palamós – Tot un plaer!!!!

Jaume Barberà, popular periodista de TV3 amb el seu programa Singulars normalment ens explica coses que la major part de la premsa ens amaga o manipula. La seva presencia a Palamós, ens va resultar molt gratificant, dons va explicar amb molta claredat tot un seguit de coses que a molta gent ens ressona i ens indigna, tothom va estar encantat d’escoltar-lo i no volien marxar de cap de les maneres, la xerrada estava prevista que dures uns 40 minuts i es va allargar quasi dues hores, inclús es va fer de nit, la qual cosa em va permetre captar unes boniques imatges amb en Jaume i la lluna de fons, verdaderes postals a la vora del mar, us convido a veure les imatges seleccionades i si us agraden visitar l’àlbum ampliat, trobareu l’enllaç al mateix després de les fotos seleccionades.

VEURE ÀLBUM COMPLERT

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s